Τα 15 μέλη της Ομάδας Κύπρου θα περιλαμβάνουν τους 15 κορυφαίους δρομείς από τη Μεγάλη Λίστα. Μπορείτε να βρείτε την τρέχουσα κατάσταση του ρόστερ στο στην ενότητα «Πρωταθλήματα ομάδων 2024».

Στο Large οι παραστάσεις μπορούν να ηχογραφηθούν σε οποιοδήποτε συνεργαζόμενο Backyard Ultra, μια πλήρης λίστα βρίσκεται στον ίδιο ιστότοπο κάτω από το "Races". Οι επιλέξιμοι αθλητές περιλαμβάνουν:.

Ο νικητής θα αναδειχθεί Εθνικός Πρωταθλητής για το 2024. Ταυτόχρονα πρωταθλήματα δορυφόρου θα διεξαχθούν σε περισσότερες από 50 χώρες. Κάθε Yard που συμπληρώνεται από ένα μέλος της Ομάδας θα μετράει ως ένας βαθμός. Η χώρα που θα καταγράψει τους περισσότερους βαθμούς θα ανακηρυχθεί Παγκόσμιος Πρωταθλητής Ομάδας. Οι κορυφαίοι 50 εθνικοί πρωταθλητές από αυτούς τους αγώνες θα κερδίσουν μια θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ατομικού 2025.

The 15 members of Team Cyprus will include the top 15 runners from the Large List. The current roster status can be found at under “2024 Team Championships”.

At Large performances can be recorded at any affiliate Backyard Ultra, a full list is on the same website under “Races”. Eligible athletes include US citizens and permanent residents.

The winner will be named the National Champion for 2024. Simultaneous satellite championships will be held in more than 50 countries. Each Yard completed by a Team Member will count as one point. The country with the most points will be declared the World Team Champion. The top 50 national Champions from these races will earn a place at the 2025 World Individual Championships.